CULISE. Interlopul timisorean Ovidiu Torj a anuntat ca intentioneaza sa obtina custodia fiicei sale, Sara, pentru ca nu este de acord cu noul mediu familial si excesele fostei sale sotii, Brigitte Sfat

Ovidiu Torj, fostul sot al vedetei Brigittei Sfat, a anuntat ca intentioneaza sa initieze o actiune in instanta, prin care sa obtina custodia fiicei sale, Sara, in varsta de 13 ani, care actualmente, locuieste cu mama sa.


Torj, unul dintre cei mai duri membri ai lumii interlope din Timisoara, este nemultumit de mediul familial pe care trebuie sa-l suporte fiica sa, dupa ce Brigitte s-a casatorit cu Florin Pastrama, pe care o acuza ca are un comportament total nepotrivit.

De altfel, interlopul timisorean a intervenit in scandalul public provocat de Brigitte, saptamana trecuta, dupa ce a decis sa-si evacueze fiul, Robert Sfat, in varsta de 19 ani, din vila in care locuieste cu Pastrama.

“Fiica mea mi-a povestit despre el (n.r. Robert), ca-l iubeste. Fosta mea sotie cred ca fura curent sau are o boala. Mi-a fost sotie. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problema, poate trece prin anumite stari. E foarte grav ce se intampla”, a declarat Torj pentru un tabloid central, adaugand ca, o perioada, l-a crescut si pe Robert, pe care l-a dus la scoala si i-a facut sa manance.

“E un tip sufletist, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii. E foarte educat, citit, nu as crede ca s-a drogat. Chiar nu-mi vine sa cred”, a mai precizat Torj, care a anuntat ca vrea sa-si ia fiica inapoi de la Brigitte.

In replica, Brigitte a precizat ca Ovidiu Torj nu ii poate lua fata, pentru ca ea detine custodie exclusiva asupra minorei. In plus, aceasta crede ca fiul ei, Robert, s-a aliat cu Ovidiu Torj, pentru a o distruge.

“Nu are dreptul pana la 18 ani nici macar sa isi vada fata. Este exclusiv la mine fata! Nu are dreptul. Nici pensie alimentara nu a platit. Eu pentru fata fac lucrurile astea. Pentru fata mea l-am vizitat si la puscarie”, a declarat fosta manechina.

Brigitte Sfat are doi copii: Robert, provenit din mariajul cu afaceristul Octavian Sfat, nepotul politicianului Ilie Sarbu, si o fiica, Sarah, din casatoria cu Ovidiu Torj. Ovidiu Torj a fost condamnat la 3 ani si patru luni inchisoare, in 29 mai 2018, in celebrul dosar Sex cu minore, insa a fost eliberat conditionat, in martie 2019.  (Vlad Enciu)

Leave a Reply