Bacalaureat 2020. Fiica procurorului sef al DNA a obtinut 10 la Limba Romana, dupa ce a contestat nota initiala, 7,75

Fata procurorului sef al DNA, Crin Bologa, a avut mari emotii la examenul de Bacalaureat, dupa ce la examenul la Limba Romana a obtinut doar nota 7,75, cea mai slaba nota din clasa ei – filologie la Colegiul National “Silvania” din Zalau. Celelate note ale tinerei au fost 9,85 la Istorie si 10 la Geografie.


In urma contestatiei, Ruxandra Bologa a luat nota 10, o situatie care arata din nou cat de controversate sunt notele obtinute de elevi la Bacalaureat si cat de mult conteaza comisia corectoare, informeaza sportulsalajan.ro.

In urma indreptarii acestei greseli, Ruxandra Bologa a obtinut media generala 9.95 si va da examen pentru a intra la Facultatea de Drept, la fel ca tatal ei, conform stiripesurse.ro.

Lucrarea initiala a fost corectata la un centru din judetul Satu Mare, iar contestatia a fost corectata in judetul Cluj. Surse din invatamant au declarat ca acea comisie care a corectat gresit lucrarea ar putea fi trasa la raspundere si cel putin un an de zile sa nu mai aiba dreptul sa corecteze lucrari, practic, sa se joace cu destinul elevilor. (V.E.)

Foto: sportulsalajan.ro

Leave a Reply