Parchetul a retras acuzatiile de furt la adresa fiului milionarului Georgica Cornu. Tanarul nu a participat la sustragerile de haine din mall-uri

Andrei Cornu, fiul milionarului timisorean Georgica Cornu, a scapat de acuzatia de furt calificat, dupa ce, ieri, a fost retinut de politie, impreuna cu alti trei tineri, intr-un dosar privind mai multe furturi de haine comise in mall-urile din oras.


Potrivit unor informatii judiciare, fiul omului de afaceri a fost pus in libertate, dupa ce a petrecut o noapte in Arestul IPJ Timis.

Acuzatiile ar fi fost retrase de catre anchetatori, dupa ce s-a dovedit ca Andrei Cornu nu a participat la comiterea infractiunilor, ci doar i-a insotit pe cei care au furat haine de firma de la magazinul Peek & Cloppenburg.

Avocatul celor patru tineri i-a acuzat pe politisti, inca din momentul retinerii, ca ancheta ridica mari semne de intrebare.

“Doar de la la una dintre cele cinci locatii au fost ridicate cateva lucruri. Este vorba despre o pereche de colanti uzati si doua posete folosite, posete pe care clienta mea le-a primit cadou de la un prieten, in urma cu un an. De asemenea trebuie sa spun ca nu exista nicio proba privind furtul de la mall-ul din Calea Sagului. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu se vede in niciun cadru ca acesti tineri ar fi furat ceva”, a spus avocatul celor patru tineri.

Intrebat cum comenteaza acest incident penal, in care a fost antrenat si fiul sau, Georgica Cornu s-a limitat sa spuna doar ca “este o mizerie!”… (G.I.)

Leave a Reply