FOTO. Terasa liberala din Giroc continua sa fie un factor de stres pentru locatarii din zona. Chelnerii nu respecta restrictiile Covid-19, iar mesele sunt amplasate langa tomberoanele de gunoi

Terasa politica a fruntasului liberal Sorin Dragoi, din comuna Giroc, continua sa fie un factor de stres pentru locatarii blocului in curtea caruia functioneaza, pana la finalizarea constructiei din strada.


Oamenii se intreaba, pe buna dreptate, daca exista autorizatii de functionare a terasei interioare de pe strada Semenic nr. 60, intrucat este greu de crezut ca inspectorii DSVSA Timis sau a DSP Timis care au venit la fata locului au ignorat, cu buna stiinta, riscul de imbolnavire la care sunt expusi clientii braseriei, in conditiile in care langa mese troneaza trei tomberoane de gunoi.

Totusi, daca luam in considerare ca directorii celo doua institutii de control, Flavius Nicoara si Mihaiela Valcovici, sunt membri ai PNL Timis, colegi de partid cu Sorin Dragoi, putem suspecta faptul ca braseria este avizata sa functioneaza doar pe incredere.

“Aceasta este poza de terasa a’ la Viena, Paris, care functioneaza sub dormitoarele noastre, cu “muzica” unei hote care isi da duhu’ si miros in case! Nu mai vorbesc de protectia ce se cere in starea de alerta…

Asta e adevarul, dragi giroceni, din cauza acestei minunate terase (care a starnit atata valva si ce urmari a avut) ar trebui sa va dea de gandit sa fiti uniti in lucruri corecte si drepte, nu sa cedam in fata nedreptatii”, este mesajul prin care o locatara, care nou-venita in Giroc, cheama la solidaritate.

“Si mergem cu telenovela mai departe… Poze facute, ieri, (in data de 3 iulie n.r.) la aceeasi terasa de poveste, unde 5 copii au venit sa manance. Au fost poftiti la masa (imaginile spun tot), o angajata fara masca (stare de alerta) si un administrator care era in interior jucand Remi, nu si-au pus problema ca s-ar putea imbolnavi acesti copii…

Deci, oameni buni, nu am nimic cu interiorul acestei locatii, daca totul se desfasoara civilizat, dar din pacate, in ziua cand au primit aprobarea si-au instalat umbrele in spate, au servit in continuare clientii, iar la ora 23,30 am fost nevoita sa-i atentionez sa inceteze, dar au ridicat si mai tare vocile pentru a intelege mai bine cine sunt ei.

Domnul Florin, administratorul, stie foarte bine ce spun, sa-si aminteasca ce s-a mai intamplat cu ceva timp in urma si cate probleme ne-a creat! Sa faca bine, sa-si instruiasca angajatii, sa respecte legea, sa inceteze cu aceasta sfidare in toate si cu impresia ca totul li se cuvine”, spune un alt locatar al blocului de pe strada Semenic 60.

“Nu i-a permis constructorului sa traseze liniile de parcare. Ii revin 2 locuri la spatiul localului si el si-a insirat mesele, ocupand si putinul spatiu verde, care nu mai este pentru ca se vede si in poza ce are pe el. Este pur si simplu o persoana care ne ignora total. Am chemat si 112 de multe ori, dar continua in acelasi mod (are spate, nu?, oameni sus-pusi”, este un alt comentariu.

In toiul acestor comentarii ingrijorate, apare si un anume Bogdan Balaban, care intreaba, la modul ironic: “Dacă faci rezervare, poti sa ceri masa langa tomberonul negru sau galben?”.

In conditiile in care, peste cateva zile, terasa buclucasa va fi mutata in strada, ca urmare a votului pozitiv din Consiliul Local Giroc, locatarii ar avea toate motivele sa multumeasca tuturor consilierilor care au cedat jocurilor imobiliare si politice ale liberalului Sorin Dragoi. (Mara Ion)

One thought on “FOTO. Terasa liberala din Giroc continua sa fie un factor de stres pentru locatarii din zona. Chelnerii nu respecta restrictiile Covid-19, iar mesele sunt amplasate langa tomberoanele de gunoi

Leave a Reply