VIDEO. Patru luptatori ai Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei au folosit forta pentru a incatusa un tanar, care nu purta corect masca de protectie la metrou

Incident violent, luni, intr-o statie de metrou din Bucuresti, cu un tanar recalcitrant, care nu purta masca de protectie in mod corespunzator, si mai multi jandarmi care au folosit forta pentru a-l incatusa.


Individul s-a opus retinerii, fiind scos cu forta din vagoul de tren de patru membri ai Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

”In data de 13.07.2020, in jurul orei 10,50, patrula mixta de ordine publica care executa serviciul in zona statiei de metrou ,,Piata Unirii 2″, au interceptat un barbat care purta masca de protectie necorespunzator.

La recomandarea patrulei mixte de a purta in mod corect masca de protectie, persoana in cauza a devenit recalcitranta si a fugit pe scarile care duc spre metrou urcand in trenul care ducea in directia ,,Tineretului”. 

S-a procedat la urmarirea celui in cauza, iar in momentul imobilizarii, acesta a opus rezistenta, devenind agresiv cu fortele de ordine. S-a procedat la imobilizarea persoanei si conducerea acesteia la sediul Politiei Metrou, in vederea identificarii si dispunerii masurilor legale”, a transmis Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei intr-un comunicat.

Episodul a fost filmat cu telefonul mobil si postat pe Youtube de unul dintre martori, care-l indemna pe tanar sa nu mai opuna rezistenta pentru ca risca sa-i fie rupt bratul… (V.E.)

Leave a Reply