Scandalul continua la Asociatia TM2021! Astazi a venit randul presedintelui Comitetului Director, Horatiu Rada, sa-si anunte demisia

Planul pus la cale de primarul Nicolae Robu, prin care a deturnat intreaga activitate a Asociatiei Timisoara Capitala Culturala 2021 catre un departament nou-infiintat din Primaria Timisoara, incepe sa-si faca efectul diabolic scontat.


Dupa ce, in ultimele zile, actorul Ion Caramitru si medicul Mihai Gafenscu si-au anuntat demisiile din board-ul asociatiei, astazi, la finalul unei tumultoase Adunari Generale, si-a anuntat demisia si presedintele Comitetului Director al Asociatiei TM2021, omul de afaceri Horatiu Rada.

„Sunt un om cu principii. Nu voi accepta niciodata jumatati de masura. Intotdeauna voi miza pe legalitate, transparenta si corectitudine. Nu vreau lupte cu nimeni, nu pentru asta am intrat in acest proiect si mi-am dedicat aproape doi ani din viata.

Eu sunt un om dinamic, activ, dornic sa fac mai mult si mai bine in orice proiect ma implic. Insa nu pot face asta cu forta si de unul singur, ci doar in echipa, cu oameni care doresc acelasi lucru. Iar in acest moment nu mai este posibil. Imi dau demisia cu fruntea sus, acum, aici. Nu este un pas inapoi, este un pas inainte. Il fac asumat, decis si constient”, a declarat Horatiu Rada, completandu-si mesajul de adio cu informatia ca demisia sa din fruntea Comitetului Director devine efectiva incepand cu data de 15 iulie.

El a mai precizat ca nu doreste sa se lupte cu nimeni, pentru ca nu pentru asta am intrat in acest proiect, caruia i-a dedicat aproape doi ani din viata. Datorita ultimelor schimbari, a constatat ca nu-si mai poate duce mandatul pana la capat.

Deocamdata, directorul executiv al Asociatiei TM2021, Simona Neumann (foto 2), nu a luat nicio decizie privind o eventuala retragerea sau declansarea vreunui protest formal, chiar daca va conduce o forma asociativa ramasa fara fond. De altfel, e si greu sa te hotarasti sa pleci sau sa devii incomod pentru finantatori, cand incasezi o indemnizatie lunara de 25.000 de lei… (G.G.)

Leave a Reply