Nunta mare in PNL. Milionarul Romeo Dunca, socru mic la casatoria fiicei sale, Brigitte, organizata la o cabana de pe Muntele Mic. Ministrul Marcel Vela, invitat de onoare

Cea mai mare nunta pandemica din Banat a fost organizata, sambata seara, la o cabana de lux de pe Muntele Mic. Socrul mic, milionarul timisorean Romeo Dunca, s-a straduit sa organizeze un eveniment de anvergura, cu sute de persoane, in ciuda restrictiilor Covid-19 si a controalelor zilnice dispuse de autoritati.


Brigitte Dunca a devenit sotia manechinului Boangiu Sebastian Beniamin, absolvent al Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, momentan, angajat al Marvel Entertainment.

Tinerii insuratei s-au logodit in data de 20 mai 2020, la cateva zile de la ridicarea starii de urgenta, si au mai asteptat aproape doua luni, pentru ca invitatiile sa ajunga la toti prietenii milionarului.

Invitatul de onoare a fost, cum era firesc, nimeni altul decat ministrul Marcel Vela, prieten la catarama cu milionarul, care a fost perceput si ca fiind ochiul vigilent au autoritatilor ca lucrurile sa nu degenereze din punct de vedere al restrictiilor Covid-19, iar nuntasii sa salveze macar aparentele distantarii sociale.

Totusi, in ciuda prezentei inaltului oficial guvernamental, nuntasii nu au facut rabat la aceasta petrecere cu staif, s-au imbratisat, s-au pupat pe obraji si au dansat, tinandu-se de mana, ca la braurile banatene, pana inspre orele diminetii.

“Cei care nu respecta legea, fie ca sunt operatori economici, magazine, supermarketuri, cluburi, terase, trebuie sa stie ca toata zona de control si de verificare va fi in teren. Toti vom fi atenti in aceasta perioada, exista un plan de masuri. Toate fortele sunt in teren si vom fi atenti ca cei care nu respecta regulile sa fie sanctionati”, a declarat Marcel Vela, chiar sambata, la Deva, cu ocazia festivitatii de instalare a noului subprefect.

Dupa aceasta intalnire festiva, Vela a fost transportat cu elicopterul la nunta milionarilor banateni.

“Vine si vremea cand unul mai tanar iti ia fata . O grija mai putin, daca ajunge in maini bune si timp mai mult pentru schimbarea in bine de la judet”, este mesajul postat de Romeo Dunca pe Facebook, dupa nunta de poveste, facand aluzie la faptul ca, dupa ce si-a maritat fata, va avea mai mult timp sa-si pregateasca, la milimetru, candidatura la sefia Consiliului Judetean Caras-Severin.

Din partea PNL. De remarcat ca ministrul Marcel Vela sprijina candidatura lui Romeo Dunca, de care-l leaga o veche prietenie, iar, acum, chiar si interesele de partid.

“Carasul are un ministru PNL care are prestanta, pozitie ferma si prezenta in situatia grea si neobisnuita data de carantina. Daca aveti ceva de reprosat, inchideti ochii si puneti-o pe Dancila in locul lui si vedeti unde eram”, l-a periat Dunca pe Vela, intr-o postare politica pe Facebook. (Mara Ion)

 

Leave a Reply