Focar de Covid-19 la spitalul privat Premiere din Timisoara! Cinci cadre medicale infectate cu coronavirus, izolate la domiciliu

Cinci cadre medicale de la Spitalul Premiere din Timisoara, cel mai mare spital privat din vestul tarii, au fost confirmate cu COVID-19.


Cazurile au fost descoperite in urma anchetei emidemiologige care a fost declansata, in 13 iulie, dupa ce o asistenta din spital a primit rezultatul pozitiv la testul pentru virusul SARS-Cov-2.

Potrivit Ziua de Vest, tot personalul care a luat contact direct cu cele cinci cadre medicale confirmate pozitiv se afla in izolare, iar testarea si ancheta epidemiologica continua.

Cele cinci cadre medicale confirmate cu COVID-19 au refuzat internarea, fiind in izolare la domiciliu.

Reamintim ca, in primavara anului trecut, Clinica Premiere a fost achizitionata de Reteaua de sanatate Regina Maria cu suma de 10 milioane de euro. Actionarii spitalului privat erau ortopedul Radu Prejbeanu, neurochirurgul Dan Negoescu, chirurgul Ciprian Duta, ginecologii Ionel Cioata, Voicu Simedrea, Florin Dorneanu, Daniel Bran, Bogdan Muresan si directorul Ovidiu Patrus. (G.G.)

Leave a Reply