Inscrie-te la Caravana cu Jocuri din acest weekend, de la Iulius Town! Primul festival din Timisoara dedicat jocurilor, socializarii, prieteniei si distractiei (P)

Atmosfera de vacanta incepe sa isi faca simtita prezenta in Iulius Town Timisoara. Vino impreuna cu familia sau cu prietenii in Iulius Gardens si participati la activitatile inedite organizate de Caravana cu Jocuri, un eveniment marca Happycolor!


Timp de trei zile, in Iulius Gardens va poposi Caravana cu Jocuri, primul festival din Timisoara dedicat jocurilor, socializarii, prieteniei si distractiei.

Incepand de vineri, 17 iulie 2020, pana duminica, 19 iulie, in zona Family Plaza, distractia va pune stapanire pe parc. Jocurile educative, de societate si de stimulare a memoriei vor incepe de la ora 10, si vor tine pana seara, la ora 21.

La festival, cei mici pot participa impreuna cu familia, dar si cu prietenii lor. Caravana cu Jocuri pune la dispozitia copiilor o multitudine de activitati, care au tematici inedite si care sunt gandite pe categorii de varsta.

Astfel, se vor crea cinci zone de joaca, cu mese care au cate trei locuri sau care pot fi personalizate pentru cate o familie. Intrarea este gratuita, iar pentru a respecta distantarea fizica, numarul de participanti este limitat.

Doritorii se pot inscrie accesand pagina de Facebook a evenimentului. Persoanele vor putea sa participe o singura data pe zi la zona de joaca corespunzatoare varstei.

Evenimentul se va desfasura respectand regulile de siguranta, iar fluxul de intrare si iesire in perimetrul evenimentului va fi diferentiat. La intrare va fi monitorizata temperatura si se va impune respectarea masurilor de siguranta si distantare fizica.

Vino impreuna cu cel mic la joaca in Iulius Town, in acest weekend! (I.P.)

Leave a Reply