Fostul vicepresedinte al PNL Giroc, Caius Seracin, care a demisionat din partid dupa scandalul “terasa Dragoi”, va candida ca independent pentru consiliul local

Fostul jurnalist timisorean Caius Seracin si-a anuntat candidatura pentru Consiliul Local Giroc, la alegerile din septembrie 2020, dupa ce, recent, a demisionat din functia de vicepresedinte al PNL Giroc.


Picatura care a umplut paharul dezamagirilor sale a fost combinatia politica prin care s-au tras sforile in Consiliul Local Giroc, in urma careia afaceristul liberal Sorin Dragoi a obtinut acordul edilitar pentru construirea unei terase pe domeniul public.

“In urma cu patru ani am intrat in politica, intr-un partid in care, credeam eu, onoarea si cinstea sunt principii de baza. Dupa patru ani mi-am dat demisia pentru ca ideile mele nu mai rezonau in niciun fel cu acel colos politic. Asa ca astazi sunt INDEPENDENT”, anunta Caius Seracin.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, fostul jurnalist, in prezent angajat la o multinationala, solicita votul locuitorilor din Giroc care s-au saturat sa fie mintiti si manipulati de politicienii demagogi.

“Desi aveam o parere groaznica despre politica, m-am inregimentat intr-un partid la propunerea profesorilor Florin Golban si Octavian Gruita, fiind si singurul partid in care am activat. A fost necesara o discutie de jumatate de ora pentru a-mi arata ca exista oameni pentru care politicul nu insemna doar interes personal, smenuri si combinatii. Azi cei doi nu mai sunt in politica, fiind <rezolvati> de mamutul politic tocmai din cauza acestor principii”, mai spune Caius Seracin.

In opinia sa, administratia se face fara interese politice. Fara consilieri locali care-si platesc la partid locul pe lista, fara ca judetul sa-si impuna oamenii pe lista. “Schimbarea pleaca de la noi!”, este convingerea candidatului independent Caius Seracin, care promite ca, daca va fi votat, “cu siguranta veti fi, prin mine, mai informati si veti reprezenta, prin mine, vocea girocenilor si chisozenilor tineri, de perspectiva, care vor sa participe activ la bunul mers al vietii cotidiene din localitatea in care au decis sa traiasca in conditii civilizate”. (Mara Ion)

Leave a Reply