Amenintari cu moartea la Antena 3! “Cine isi permite sa ameninte jurnalisti, stie cate legi incalca!”, atrage atentia directorul Mihai Gadea

Directorul canalului de televiziune Antena 3 a dezvaluit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, faptul ca, in cursul zilei de luni, s-au primit amenintari la adresa intregii redactii de jurnalisti. ”Asa ceva este absolut intolerabil!”


“Astazi, redactia noastra a primit amenintari. Amenintari pentru ca am facut dezvaluiri. Intr-o democratie asta este de nepermis. Asa ceva este absolut intolerabil! Cine isi permite sa ameninte jurnalisti, intr-o tara membra a Uniunii Europene, inseamna ca stie cate legi incalca si ce spun acele legi despre amenintare. Amenintarea oricarei persoane”, a spus Mihai Gadea.

La sfarsitul anului 2018, realizatorul Mihai Gadea a mai primit amenintari in urma unor dezvaluiri, insa la adresa numelui sau.

“O sa vedeti in scurta vreme amenintarile cu moartea pe care le-am primit dupa emisiunea de aseara in care am aratat cu procurorul care era acuzat de ucidere din culpa, dar care n-a fost niciodata judecat pentru ca i s-a dat imunitate. Am primit amenintari cu moartea, asta e. Cand faci dezvaluiri doar nu te astepti sa vina baietii cu ochi albastri si sa te felicite. Nu. “Ba, daca mai faci asa ceva, iti luam gatul. Si tie si celorlalti!”, spunea, la acea vreme, Mihai Gadea.

Dezvaluirea s-a referit la procurorul timisorean Cristian Lazar, care a dat solutii in cateva dosare ale presedintelui Klaus Iohannis, acuzat ca, la putin timp dupa intrarea in magistratura, a fost implicat intr-un accident de circulatie mortal.

“Ce s-a intamplat dupa aceasta dezvaluire. Imediat dupa emisiune am primit amenintari, pentru ca nu e in regula sa dezvalui uciderea unei persoane in urma cu 17 ani de procurorul lui Iohannis”, adauga realizatorul. (Eva Theodorescu)

Leave a Reply