Salonul Industriei Usoare de la Timisoara, la a II-a editie din acest an! 55 de expozanti, in special producatori, care vin din intreaga tara (P)

Centrul Regional de Afaceri din Timisoara gazduieste, maine, deschiderea oficiala a celei de-a II-a editii de vara a Salonului Industriei Usoare, manifestare expozitionala de succes organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de peste 25 de ani.


Dupa cum ne-a transmis Rodica Olinic, consilierul de relatii publice al CCIA Timis, la aceasta editie a expozitiei vor fi prezente cu standuri nu mai putin de 55 de companii, in special producatori, din intreaga tara.

Vor fi expuse spre vanzare, la preturi la preturi acceptabile pentru toate categoriile de cumparatori, o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie si accesorii, produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi si altele.

De asemenea, targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT este pregatit sa intampine vizitatorii cu dulciuri de casa, produse apicole, articole de artizanat, alte articole de sezon.

Expozitia este deschisa, in perioada 29 iulie – 2 august 2020, intre orele 10-20, de miercuri pana sambata, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea este libera. (I.P.)

Leave a Reply