FLAGRANT. Un piroman care a incendiat o masina parcata pe o strada din Arad, prins de politisti cu focuri de arma

Un barbat din municipiul Arad a fost prins in flagrant de catre politisti cand incendia o masina, in noaptea de miercuri spre joi, oamenii legii fiind nevoiti sa faca uz de arma pentru a il opri dupa ce acesta a incercat sa fuga de la locul faptei.


Incidentul a avut loc pe strada Simion Popa, din cartierul Micalaca, iar suspectul, care are 34 de ani, nu s-a supus somatiilor verbale de a se opri, politistii fiind nevoiti sa execute un foc de arma in plan vertical.

“Aradeanul a fost prins de politisti la aproximativ 100 de metri de locul savarsirii faptei, fiind gasite asupra sa un recipient de plastic cu aproximativ un litru de lichid cu miros intepator si o bricheta. Incendiul a fost stins de politisti cu extinctoarele”, a precizat Adina Aconstantinesei, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat magistratilor Judecatoriei Arad cu propunere de arestare preventiva pentru distrugere prin incendiere. (V.E.)

Leave a Reply