PE SURSE! Un mascat de la Brigada Operatiuni Speciale Timisoara, ranit in timpul unei misiuni antidrog. Politistul a spart cu cotul geamul unui autoturism in care se blocase “sageata” traficantilor

Operatiunea de prindere in flagrant a unor dealeri de cannabis desfasurata, joi, 30 iulie, in orasul Bocsa, la care au participa politisti din cadrul SCCO Timis si BCCO Ilfov, a fost incununata de succes.


Asupara unei femei care a ridicat un colet sosit din Spania a fost descoperita cantitatea de 1,5 kilograme de cannabis, iar in urma unor perchezitii efectuate in trei locatii din Timisoara s-au mai “capturat” 0,5 kilograme de cannabis.

Din investigatii a reieșit că destinatarul pachetului cu droguri trimis din Spania era nimeni altul decat Ionut Marius Ciornenchi, candidatul PNL pentru functia de primar al comunei Giera.

Surse din politie ne-au dezvaluit ca, in timpul acestei misiuni pline de adrenalina, un mascat de la Brigada Operatiuni Speciale (BOS) Timisoara s-a accidentat, fiind necesara transportarea sa la cea mai apropiata unitate spitaliceasca. Conform informatiilor primite pe surse, in momentul in care femeia care a preluat pachetul cu droguri, aceasta a fost inconjurata de politisti, insa a fost foarte agila si s-a refugiat in masina personala si a blocat usile.

“Unul de la DOS a vrut sa faca un act de bravura. A spart geamul de la masina cu cotul si s-a accidentat destul de grav. A trebuit sa mearga la spital  cu el, ca era ranit si-i curgea foarte mult sange. Martorii oculari spun ca dupa ce au spart geamul si, practic, au smuls-o pe femeie din masina, persoanele care au participat la operatiune si au distrus masina au luat pe ei veste cu inscriptia politiei. Nu cred ca s-a declarat accident de munca, pentru ca s-ar fi pornit o ancheta. Tot ce a fost acolo proceduri legale au fost incalcate, cum fac, de obicei, cei de la BOS. Intai bat si dupa aceea legitimeaza, cum s-a intamplat in noiembrie 2017, la Mosnita-Urseni”, ne-au dezvaluit sursele.

Potrivit informatiilor din culisele operatiunii, lucrurile s-au precipitat in momentul in care oamenii de la filaj au anuntat ca politistii sunt monitorizati de traficanti, iar procurorul le-a cerut sa intervina pentru a nu rata lucrarea… (G.I.)

Leave a Reply