Seri de film si teatru de papusi, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

Weekendul acesta, la Iulius Town Timisoara te asteapta mai multe surprize. Filme vazute sub cerul liber, seri racoroase la terasa si intalniri cu personaje de poveste se afla pe agenda din urmatoarele zile.


Vineri, 31 iulie, sambata, 1 august si duminica, 2 august, ne intalnim la Outdoor Flight Cinema, in zona Family Plaza. In fiecare dintre cele trei zile, incepem de la ora 19, cu un sunset warm-up, iar de la 20, continuam seara cu un film. Spre final ne relaxam in compania muzicii asigurate de ESD Studio.

Accesul este gratuit si se face pe baza de invitatie, pe care o poti obtine accesand pagina de Facebook a evenimentului.

Copiii sunt in centrul atentiei duminica. Pentru ei, de la ora 11, in parcul Iulius Gardens se va juca piesa de teatru „Iedul cu trei capre”.

Povestea spusa de marionete ii va implica in actiune, prichindeii devenind cei care decid in ce directie va merge firul narativ al basmului. Astfel, cei mici vor porni intr-o calatorie amuzanta alaturi de actorii de la Magic Oz.

Cafenele din Iulius Town organizeaza seri tematice in fiecare weekend. Surprize culinare, live band, DJ sau lansari de piese sunt doar cateva dintre evenimentele pe care terasele le-au pregatit pentru tine. Locatiile dispun si de o priveliste spre natura luxurianta din Iulius Gardens, care completeaza atmosfera relaxanta.

La toate evenimentele, pentru siguranta publicului se pastreaza distantarea fizica prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substante dezinfectante, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie. (I.P.)

Leave a Reply