TUPEU electoral. Candidatul PNL la functia de primar al Dumbravitei a cerut USR si celorlalte partide de dreapta sa-l ajute pentru a-l “bate” in alegerile locale pe pesedistul Victor Malac

Candidatul PNL Timis la functia de primar al comunei Dumbravita, Sorin Dragoi, a fost prezent, astazi, la lansarea in lupta electorala a unuia dintre contracandidatii sai.


Horia Bugarin a fost anuntat ca fiind “cel mai performant candidat pentru Dumbravita” de catre liderul USR Timis, Cristian Mos, superlativ accentuat si de Dominic Fritz, nemtul care vrea sa-i ia locul primarului Timisoarei, Nicolae Robu, dupa alegerile din septembrie.

Cu aceasta ocazie, Sorin Dragoi, dovedind un tupeu de exceptie, a lansat invitatia ca toate partidele de dreapta sa se alinieze in spatele sau, pentru ca doar o alinta ar putea sa-l bata pe Victor Malac, primarul PSD al comunei.

“Inca de acum cinci zile am invitat toate partidele de dreapta, PNL, PMP, UDMR, la o discutie pentru sustinerea unui unic candidat al dreptei. Ati fi de acord cu aceasta idee?”, a intrebat fostul city-manager al Timisoarei.

„Sigur, atata timp cat acel candidat este candidatul USR”, a fost raspunsul inspirat al useristului Cristian Mos.

„Totusi, n-ar trebui sa facem un sondaj, sa desemnam cel mai bun candidat, care are cele mai mari sanse?”, a insistat Sorin Dragoi, cu naturaletea fostului vames calit pe aeroporturile din Bucuresti.

„Scopul aliantei USR Plus este de a schimba modul in care se face politica si administratie in Romania”, a mai replicat Mos. Din acel moment, pentru ca penelistul care-si doreste fotoliul de primar al Dumbravitei s-a trezit in corzi, transmisiunea in direct pe Facebook a evenimentului s-a intrerupt. (Mara Ion)

 

Leave a Reply