Liderul filialei Timis a Pro Romania raspunde ofertei PSD de a sprijini un singur candidat pentru Primaria Timisoara. “Sper ca stanga sa se coalizeze acolo unde adevarul nu este fortat de interese personale!”

Deputatul Adrian Pau, liderul filialei Timis a Pro Romania, raspunde propunerii lansate de PSD Timis ca partidele de stanga sa se coalizeze si sa o sustina pe Voichita Lazureanu in cursa pentru Primaria Timisoara.


In opinia pro romanului Adrian Pau – care a devenit parlamentar pe listele PSD, iar la inceputul anului 2019 a trecut in partidul fondat de Victor Ponta – candidatul Pro Romania la Primaria Timisoara ar avea sanse mai mari sa-l bata la urne pe liberalul Nicolae Robu, astfel ca invita PSD-ul sa-l sustina pe medicul Marius Craina.

Apreciez bunele intentii si cuvintele frumoase, dar situatia prezentata de tine/dumneavoastra sta putin diferit. Si o sa explic. Am fost colegi de partid si stim amandoi ca una dintre problemele de care ne-am lovit a fost refuzul unor colegi de a candida pentru functia de primar al Timisoarei. Chinuri grele au fost pentru a convinge pe cineva sa isi asume aceasta candidatura.

De curand a iesit in fata Voichita Lazureanu, un om pe care il pretuiesc sincer. Dar, pentru ca exista un “dar”, nu cred ca azi doamna Lazureanu il poate concura pe Marius Craina. Cu tot respectul, Marius Craina are o notorietate mult mai mare, iar sondajele, sa fim sinceri, nu o avantajeaza deloc pe Voichita Lazureanu.

Eu stiu, la fel cum stiti si voi, cei de la PSD, ca prima sansa o are Marius, un om care coaguleaza in jurul sau oameni multi si pe care sunt dispus sa il ajut pana la epuizare.

Asadar, domnule presedinte Simonis, sper ca stanga sa se coalizeze acolo unde adevarul nu este fortat de interese personale sau de salvare a unor functii oricum efemere, daca intelegeti ce vreau sa spun.

Cat despre Consiliul Judetean, este absolut ilar sa vorbim despre castigatorul Calin Dobra. Si pentru ca ati amintit de sondaje, va rog sa le faceti publice pe ultimele. Cred ca nu sunt deloc incurajatoare pentru dumneavoastra”, precizeaza Adrian Pau, intr-un mesaj postat, luni seara, pe contul personal de Facebook. (Mara Ion)

Leave a Reply