Mascati de la SAS si jandarmi patruleaza pe strazile Capitalei, dupa uciderea liderului clanului Duduianu. Lumea interlopa este in fierbere si sunt asteptate confruntari sangeroase

Seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anuntat, marti, ca pe strazile din sectoarele 2 si 5 din Bucuresti vor patrula dispozitive speciale de politisti de ordine publica, mascati si jandarmi, in urma uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian, de catre fiul unui alt interlop, din clanul Spoitorilor, Ciprian Napy.


“Am instituit, inca de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranta publica in sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar si mobile, care suplimenteaza fortele care se aflau deja in teren. Dispozitivele speciale sunt formate din politisti de ordine si siguranta publica, ai Serviciului de Actiuni Speciale, de la Brigada Rutiera, Investigatii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti”, a spus Bogdan Berechet, citat de Agerpres.

Decizia sefului politistilor din Bucuresti a venit dupa ultima rafuiala intre clanuri, soldata cu moartea unui lider de clan.

„In aceasta dimineata, in sectorul 6 a avut loc un conflict in care au fost implicate mai multe persoane, conflict in urma caruia un barbat de 39 de ani a decedat, iar un altul se afla la spital unde primeste ingrijiri medicale. Cercetarile au fost preluate Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si politistii de la Serviciul Omoruri. Procurorii si politistii desfasoara toata gama de activitati pentru tragerea la raspundere a tuturor celor implicati”, a mai spus Berechet. (V.E.)

Leave a Reply