RAZBOI in lumea interlopa! Liderul clanului Duduianu, ucis cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Capitala

Mai multi indivizi s-au batut, in noaptea de luni spre marti, pe o strada din Sectorul 6 al Capitalei. Doi barbati au ajuns in stare grava la spital, dintre care unul, cunoscutul interlop Emi Pian, in varsta de 39 de ani, avand multiple plagi injunghiate, a decedat la scurt timp.


Rafuiala a fost sesizata in jurul orei 03, prin apel 112. La fata locului au ajuns politisti din cadrul Sectiei 20 Politie, identificandu-i pe batausi. Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.

Se pare ca este vorba despre o ciocnire intre clanurile Pian si Rinu. Barbatul care a decedat este chiar Florin Mototolea, zis Emi Pian, lider al clanului interlop Duduianu, potrivit Romaniatv.ro. Victima ar fi fost injunghiata de mai multe ori de un interlopul ‘Napi’. Emi Pian a fost declarat decedat in jurul orei 05, la doua ore dupa ce a fost dat primul apel la numarul de urgenta 112.

Emi Pian a fost eliberat din inchisoarea Rahova, in luna septembrie 2019, unde a executat o pedeapsa pentru tentativa de omor, dupa ce a lovit un pieton pe trecere. Pe numele lui erau deschise mai multe dosare de camatarie si santaj.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, intregul conflict ar fi pornit de la un joc de barbut, dupa ce Emi Pian a imprumutat bani cu dobanda unei persoane care era datoare clanului Rinu. In trecut, Emi Pian a fost implicat in mai multe conflicte violente, pornite tot de jocul de barbut.

El obisnuia sa imprumute bani cu dobanda, cuprinsa intre 10 si 35%, persoanelor care pierdeau la barbut, se arata in documentele de condamnare ale acestuia, dupa un incident petrecut in anul 2016. 

Atunci, a imprumutat o persoana la un joc de barbut, care a avut loc intr-o vila din Capitala. Persoana a pierdut suma de 20.000 de lei, castigata de la Emi Pian si acesta i-ar fi cerut gaj un autoturism de lux. (V.E.)

Leave a Reply