VIDEO. Candidatul PNL la Primaria Dumbravita starneste compasiunea electoratului! Dupa esecul formarii unei aliante de dreapta, si-a amplasat mai multe bannere ilegale pe domeniul public

Dupa ce, in urma cu doua zile, a inregistrat un esec previzibil in tentativa de a obtine sprijinul partidelor de dreapta in campania pentru Primaria Dumbravita, fostul vames Sorin Dragoi continua sa sfideze legile locale pentru a se face cat mai vizibil in ochii electoratului.


Zbaterile sale din precampaniei au inceput sa starneasca un soi de compasiune in randul populatiei, mai cu seama dupa afrontul adus votantilor de stanga, care, in opinia sa, ar trebui sa fie opriti din drumul lor catre urne.

“N-ar trebui sa facem un sondaj si sa desemnam cel mai bun candidat, care are cele mai mari sanse? Ca, de fapt, asta este scopul. Scopul este sa facem cat mai multe sanse votantilor de dreapta, ca sa scapam de cei de stanga”, a fost propunerea aberanta a lui Dragoi, care s-a facut auzita, luni, 3 iulie, cu ocazia lansarii candidaturii adversarului sau din partea USR.

Refuzat elegant de liderul USR, Cristian Mos, fostul vames care a devenit locuitor al Dumbravitei in urma cu un an si jumatate, a sperat ca, macar, partidele de dreapta sa-si trimita reprezentanti la convocarea sa pentru formarea unei aliante care sa-l sustina la alegerile din septembrie. Din nou, esec total!

Nici macar una dintre formatiunile politice asteptate la discutii de presedintele PNL Dumbravita nu a onorat invitatia. (foto 1)

Ei bine, toate aceste semne dezastrului final nu i-au infrant dorinta de a fi ales primar. A comandat mai multe bannere in care apare singur sau cu Alin Nica, trimisul PNL in cursa pentru CJ Timis, pe care le-a amplasat  prin comuna, fara a solicita autorizatie de la primarie. Ba mai mult, avand in vedere ca partidul sau se afla la guvernare,

Sorin Dragoi a ignorat complet Dispozitia nr. 202/24.07.2020 emisa de primarul Victor Malac, prin care s-a interzis categoric plasarea de bannere in perimetrul DJ 691 Timis (foto 2), in interiorul interesectiilor, a sensurilor giratorii sau pe stalpii de iluminat public si si-a intins mai multe bannere, desi o formatiune politica poate amplasa maxim 3 bannere pe raza localitatii Dumbravita.

Potrivit unor surse din primarie, astazi, reprezentantii politiei locale l-au cautat pe Dragoi si i-au pus in vedere sa-si desfiinteze mijloacele de publicitate ilegale, totodata fiind aplicate sanctiuni pentru lipsa autorizatiilor legale. (Mara Ion)

Leave a Reply