VIDEO. Jale mare in curtea casei lui Emi Pian, cu sute de tigani care au bocit si au jurat ca-si vor razbuna liderul. “Totul este sub control, retelele de interlopi sunt sub monitorizare”, anunta ministrul Marcel Vela

Importante forte de ordine, politisti din trupele speciale si jandarmi, au fost mobilizate, miercuri, inca de la primele ore ale diminetii, in zona casei lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, ucis in urma unui scandal sangeros iscat la un joc de barbut.


Imobilul situat vizavi de Penitenciarul Rahova a devenit un loc de pelerinaj pentru sute de membri ai clanului si prieteni apropiati, imbracati in negru, dar si multi curiosi care au venit vada in direct primirea sicriului cu trupul neinsufletit.

Acesta a si fost momentul culminant al primei zile de priveghi, din cele patru anuntate, cand familia fostului interlop a urlat de durere, a bocit si s-a tavalit prin curtea casei.

Atmosfera de jale a fost intretinuta de manelistul Copilul de Aur, cu melodii de suparare si de inima rea. Potrivit martorilor, la un moment dat, toti cei veniti sa-si ia ramas bun de la cel mai temut interlop din Bucuresti, au inceput sa il aplaude.

Desi sutele de oameni care s-au perindat pe la casa lui Emi Pian nu au respectat in niciun fel distantare sociala sau celelalte restrictii pandemice, politia nu a aplicat nicio sanctiune, tocmai pentru a nu starni violentele aflate in stare latenta.

De altfel, mai multi interlopi aflati cu “treburi” prin Europa si-au anuntat revenirea grabnica in tara, pentru a duce la bun sfarsit planul privind razbunarea lui Emi Pian. Totusi, Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat ca situatia este sub control si politistii supravegheaza indeaproape activitatea clanurilor interlope, pentru a impiedica si alte evenimente violente pe strazile Capitalei.

”Totul este sub control, toate retelele de interlopi sunt sub monitorizare. Cel care este banuit ca a facut aceasta crima este sub paza, celelalte persoane au fost duse la audieri, procurorul lucreaza, totul este sub control. Inclusiv cei care ameninta ca vor veni din Europa in Romania si vor face nu stiu ce, vor avea o surpriza neplacuta cand vor intra in Romania si vor avea asemenea idei nastrusnice”, a declarat Marcel Vela, marti, la Romania TV. (Vlad Enciu)

Leave a Reply