Un barbat care a trimis mai multe mesaje de amenintare cu moartea unei angajate de la Spitalul Judetean din Timisoara, retinut la timp de politistii Postului de Politie Giroc

In data de 5 august 2020, la Postul de Politie Giroc s-a prezentat o femeie in varsta de 45 ani, cadru medical, care a reclamat  ca, in perioada mai 2020 – august 2020, fostul iubit, Anghel Marius Ionut, i-a trimis mai multe mesaje tip sms de amenintare cu moartea, iar, ieri, 4 august 2020, a venit sa o caute in zona unde-si desfasoara activitatea, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, iar aceste fapte ii creeaza o stare de temere.


Politistii din Giroc au efectuat o serie de investigatii, ocazie cu care l-au identificat pe numitul Anghel Marius Ionut la locuinta sa de pe strada Intrarea Peru nr. 2, din Timisoara, unde statea fara forme legale, si l-au condus la Politia Giroc pentru cercetari.

In urma administrarii probatoriului, politistii din cadrul PP Giroc au dispus efectuarea in continuare a up fata de suspectul Anghel Marius Ionut pentru savarsirea infractiunii de amenintarea in forma continuata si hartuirea, masura efectuarii in continuare a urmaririi penale fata de suspect fiind confirmata de procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Prin Ordonanta din data de 05 august 2020, politistii din cadrul PP Giroc au dispus retinerea pentru 24 de ore a aspectului Anghel Marius Ionut, 37 de ani, domiciliat in Pitesti, judetul Arges, care a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timis.

In continuare, in aceeasi zi, s-a pus in miscare actiunea penala impotriva lui Anghel Marius Ionut, urmand ca maine, 06 august 2020, politistii din cadrul Postului de Politie Giroc vor face propunere de sesizare a judecatorului de drepturi si libertati de la Judecatoria Timisoara pentru emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului Anghel Marius Ionut. (V.E.)

Leave a Reply