Un nou comisar sef la CRPC Timis! Sora unui important politician liberal, numita la conducerea Protectiei Consumatorilor din vestul tarii

Interimatul juristei Claudia Besileu la conducerea Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor – Regiunea Vest Timis a luat sfarsit.


Printr-un ordin al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, de astazi, in functia de comisar sef al OPC-urilor din vestul tarii a fost numita Lorena Marilena Pirtea, sora deputatului Marilen Pirtea, vicepresedintele Camerei Deputatilor, rectorul Universitatii de Vest Timisoara, vicepresedinte PNL.

Lorena Pirtea are un CV cel putin la fel de incarcat ca al fratelui liberal, fiind presedinta Instantei Locale de Disciplina Timisoara din cadrul Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR) – Filiala Timis.

Potrivit contului sau de Linkedin, aceasta lucreaza la Casa de Insolventa Rava, iar pana de curand a fost consilier parlamentar, posibil, la cabinetul fratelui Marilen Pirtea. (Mara Ion)

Leave a Reply