Procurorii au decis masura controlului judiciar in cazul barbatului care a amenintat si urmarit o asistenta medicala din Timisoara! Acesta si-a recunoscut faptele in totalitate

Barbatul din Pitesti retinut pentru 24 de ore de catre politistii Postului de Politie Giroc, dupa ce a transmis mai multe mesaje de amenintare cu moartea fostei iubite, cadru medical la un spital din Timisoara, a fost plasat sub control judiciar, cu interdictia de a se apropia de persoana vatamata.


Procurorul de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care supravegheaza ancheta in acest caz, a apreciat faptul ca Anghel Marius Ionut, 37 de ani, din Pitesti, locuind fara forme legale in Timisoara, si-a recunoscut in totalitate faptele – ca a amenintat so a urmarit – si le-a regretat.

Astfel ca, nu a mai propus arestarea preventiva, ci a dispus masura controlului judiciar, cu interdictia de a se apropia de persoana vatamata si de familia acesteia, de a comunica direct sau indirect cu persoana vatamata si familia acesteia si de a se apropia de domiciliul si de locul de munca al persoanei vatamate.

Reamintim ca, in urma cu doua zile, o femeie in varsta de 45 de ani, cadru medical, s-a prezentat la politie pentru a reclama faptul ca, in perioada mai 2020 – august 2020, fostul iubit, Anghel Marius Ionut, i-a transmis mai multe mesaje de amenintare si ca, in ultimele zile, a fost vazut in zona unde femeia isi desfasoara activitatea profesionala. Imediat, politistii din Giroc au descins la domiciliul agresorului, pe Intrarea Perul nr. 2, unde acesta locuia fara forme legale, si l-au retinut pentru 24 de ore.

“Daca nu sunt tratate cu responsabilitate, incidente de genul acesta pot degenera pana la omor. Si, apoi, e tardiv sa luam masuri. Viata victimei nu se poate da inapoi”, a apreciat unul dintre politistii implicati in ancheta.

Anghel Marius Ionut urmeaza sa fie trimis in judecata pentru amenintare, riscand inchisoare de la 3 luni la un an sau amenda. (G.I.)

 

Leave a Reply