Scandal electoral la Dumbravita! Candidatul PNL Timis la functia de primar, amendat cu 2.000 de lei de politia locala si obligat sa-si dea jos mai multe bannere ilegale

Fostul vames Sorin Dragoi, candidatul PNL Timis a carui obsesie este Primaria Dumbravita, a transformat competitia electorala intr-un adevarat joc de alba-neagra cu autoritatile locale, dar si cu ceilalti competitori intrati in cursa pentru functia de primar.


Desi legislatia locala este clara, in sensul ca fiecare formatiune politica are dreptul sa amplaseze pe domeniul public maxim 3 bannere electorale, dar niciunul pe drumul judetean care traverseaza comuna, Sorin Dragoi si-a postat figura increzatoare in mai multe locuri publice din Dumbravita, inclusiv pe DJ 691 Timis, fara ca sa faca minimul efort de a cere autorizatii in acest sens.

Convins ca, atunci cand ai milioane de euro, cu care cumperi cazinouri sau alte afaceri locale, esti deasupra regulilor electorale, Sorin Dragoi a refuzat invitatia politistilor locali de a-si demonta bannerele ilegale. O atitudine in consens cu arogantele milionarilor de tranzitie – nu aveti voi atatea amenzi, cate pot plati eu.

“A fost amendat cu 2.000 de lei si i s-a pus in vedere sa demonteze banerele neautorizate in termen de 24 de ore. A transmis ca nu da jos bannerele si ca asteapta sa fie amendat, in continuare. Vom sesiza Biroul Electoral Judetean, urmand ca, zilele viitoare, bannerele neutorizate sa fie date jos pe cheltuiala candidatului. Daca in precampania pentru functia de primar se comporta in acest mod discretionar, fara a tine cont de lege, ce se va intampla daca va ajunge sa conduca Dumbravita?”, se intreaba retoric unul dintre angajatii Primariei Dumbravita.

De remarcat faptul ca vamesul Sorin Dragoi beneficiaza de sustinerea liderului PNL Timis, Nicolae Robu, care nu indrazneste sa-i cenzureze atitudinea de mare vataf din sudul tarii, venit in Timisoara cu milioane de euro la purtator, bani castigati dintr-o strategica functie de vames pe aeroportul Cargo Otopeni.

Poate, candva, cand va fi lasat in brate de sistem, Sorin Dragoi va fi intrebat cate milioane de euro a platit pentru a achizitiona Casino Bastion, care a fost provenienta sumei uriase si de ce acei bani nu s-au regasit in declaratia de avere… (Mara Ion)

Leave a Reply