Un elev de la Liceului Teoretic “Nikolaus Lenau”, in echipa de campanie a candidatului PSD la functia de primar al Timisoarei

Abia lansata in lupta pentru Primaria Timisoara, dr. Voichita Lazureanu, fostul director al Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes”, candidatul PSD la cea mai importanta functie edilitara din capitala Banatului, a si “bifat” o prima bila alba in campania de cucerire a electoratului. De stanga sau de dreapta…


A decis sa coopteze in echipa de campanie o tanara speranta a social-democratiei banatene, fiul unui fost jurnalist care, in urma cu mai multi ani, a renuntat la presa pentru politica.

Este vorba despre Andrei Toanca, fiul experimentatului politician de stanga Radu Toanca, elev in clasa XII-a a  Liceului Teoretic Nikolaus Lenau, care este foarte mandru de rolul sau electoral in lupta PSD Timis pentru cucerirea Primariei Timisoara.

“Sunt onorat sa fiu consilierul pe probleme de tineret al viitorului primar al Timisoarei, doamna Voichita Lazureanu. Consider ca problemele tinerilor pot fi rezolvate mult mai eficient, prin solutii realiste si curajoase. O voce care reprezinta pe toata lumea este optima pentru dezvoltarea orasului nostru”, este mesajul postat de Andrei Toanca pe Facebook, sub sloganul #Alegerea sanatoasa.

De cealalta parte, Voichita Lazureanu spune ca l-a adus pe Andrei Toanca pentru ca viitorul primar al orasului trebuie sa asculte si vocea tinerilor.

“L-am cooptat pe Andrei, mai tanarul nostru coleg din TSD Timis, in echipa de campanie, pentru ca un viitor primar trebuie sa asculte si vocea tinerilor. A elevilor, a studentilor… Este important sa aflam ce-si doresc, cum isi creioneaza viitorul in municipiul Timisoara. Nu din ratiuni electorale l-am adus pe Andrei in echipa mea, ci din nevoia obiectiva de a avea o punte de legatura cu elevii, cu tinerii, in general”, ne-a declarat Voichita Lazureanu. (Mara Ion)

One thought on “Un elev de la Liceului Teoretic “Nikolaus Lenau”, in echipa de campanie a candidatului PSD la functia de primar al Timisoarei

Leave a Reply