Voichita Lazureanu: A venit momentul si pentru o premiera locala – alegerea primului primar femeie din istoria urbei (P)

Dragii mei,
Timisoara este centrul universului meu!


Timisoara este locul in care m-am nascut, am crescut, m-am format si educat, unde mi-am intemeiat o familie, unde mi-am nascut si crescut copiii, unde traiesc si profesez.

Timisoara mi-a dat totul si este momentul sa intorc catre comunitate experienta, determinarea si dorinta de a face bine.

Sunt sotie si mama implinita, am doua fete minunate pentru care imi doresc o Timisoara in care sa se dezvolte fericite. Am o familie care ma sustine si care imi da incredere, iar cu cei dragi langa mine ma simt puternica.

Sunt medic si cadru universitar, sunt un bun organizator, un formator de echipa si, in aceste vremuri grele, am demonstrat ca sunt hotarata, etica si intotdeauna aproape de oameni.

La Spitalul “Dr. Victor Babes” ingrijesc pacientii, iar la Universitatea de Medicina Timisoara formez si educ generatiile viitoare de specialisti. Mama ne-a educat – pe mine si pe fratele meu – in spiritul disciplinei si rigorii: mi-a insuflat dorinta de cunoastere si de a face bine. Am avut sansa de a invata de la cei mai buni profesori, cei mai buni colegi si cei mai buni oameni.

Voi reprezenta cu buna credinta interesele voastre, ale tuturor locuitorilor cetatii, voi actiona in serviciul comunitatii, punand accentul pe fiecare om in parte, indiferent de etnie, religie si rasa.

Sunt alegerea sanatoasa si voi pretui fiecare idee si initiativa buna a timisorenilor, indiferent de orientarea lor politica.

Obiectivul meu personal este sa imbunatatesc calitatea vietii in Timisoara. Vreau sa vad in jurul meu oameni sanatosi, fericiti, care se bucura, zambesc si se mandresc cu orasul lor.

Vreau sa imi cresc copiii intr-o Timisoara a bunului simt, a civilizatiei, a inovatiei, a progresului, dar si a traditiilor multiculturale.

Si pentru ca Timisoara este orasul premierelor – primul iluminat electric stradal din Europa, primul tramvai tras de cai din Romania – as zice ca a venit momentul si pentru o premiera locala – alegerea primului primar femeie din istoria urbei. (I.P.)

#AlegereaSanatoasaPentruTimisoara

Leave a Reply