Presedinta Tribunalului Timis, dezvaluire in rem: s-a incercat spargerea conturilor sale de internet! “Nu am nimic de ascuns, nu gasiti nimic…”

Dupa ce, in urma cu trei ani, a denuntat public faptul ca este hartuita de procurorii DNA Timisoara, judecatoarea Adriana Stoicescu, presedinta Tribunalului Timis, revine cu un nou mesaj pentru urmaritorii din umbra.


“Ii rog pe baieti sa nu se mai straduiasca sa imi “sparga” conturi, mail-uri si alte acareturi. Nu am nimic de ascuns, nu gasiti nimic…”, atrage atentia magistratul banatean, dezvaluind, practic, secretul ca se afla, in continuare, in vizorul baietilor cu ochi albastri.

Prin comentariile care curg pe pagina Adrianei Stoicescu, dupa aceasta postare curajoasa, unii sustinatori ii persifleaza pe urmaritori, in timp ce altii spun ca si alti judecatori sunt urmariti de ochii din umbra.

“Sunteti a doua judecatoare care spune, pe ziua de azi, ca i-au fost sparte conturile. In ce lume urata traim…”, reflecteaza Petru Enache, in timp ce un alt sustinator din tabara incomodului judecator timisorean face o persiflare in rem.

“Asta arata cat de prosti sunt baietii cu ochii albastri si de ce sunt depasiti de fenomenul criminogen, bande de interlopi si altele. Ei tot cu spartul mail-urilor se ocupa. Imi vine sa rad. Dar chiar in hohote”.

Mult mai echilibrata emotional, dupa dezvaluirea pericolului latent in care se afla Adriana Stoicescu, pare a fi Pop Dana Diana. “Pentru ca lumea s-a obisnuit ca in mediul virtual sa para altceva decat in realitate, unora le este foarte greu sa inteleaga ca exista oameni care sunt onesti si reali si in mediul virtual”.

Reamintim ca, in iulie 2017, presedinta Tribunalului Timis a publicat o asa-zisa scrisoare, in care a recunoscut, pentru prima data, ca a fost haituita si vanata.

“Dupa ani de telejustitie, in zornait de catuse, pare ca s-a uitat cu desavarsire ca, asa cum justitia nu sta intr-un singur om, anticoruptia nu inseamna o singura institutie. Anticoruptia inseamna procurori independenti, a caror onestitate sa nu fie pusa la indoiala nici un moment. Am fost la randul meu haituita si vanata de pigmei ce se pretind magistrati, avizi de publicitate si putere, care fac din distrugerea vietilor altora un tel”, spunea atunci Adriana Stoicescu. Dupa numai trei ani, realitatea a confirmat spusele sale. Mircea Negulescu, unul dintre procurorii DNA care, pe-atunci, se lauda ca devenise o masina de ucis destine, a fost exclus din magistratura si, in prezent, se afla in arest preventiv… (G.I.)

Leave a Reply