Un preot din Maramures si-a pierdut viata intr-un accident de motocicleta. Omul Domnului nu avea permis de conducere, iar vehiculul nu era inmatriculat

Un preot din Maramures si-a pierdut viata intr-un teribil accident de motocicleta. Omul Domnului nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era inmatriculata. Medicii, chemati de urgenta la locul accidentului, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.


Parintele Adrian Marian Ioan Ieremi, 41 de ani, preot paroh in localitatea maramureseana Carbunari, din comuna Dumbravita, si-a gasit sfarsitul chiar in ziua de duminica, 9 august 2020, pe un drum din localitatea unde slujea.

Dupa ce, in cursul diminetii, a oficiat slujba de duminica, in jurul orei 15, preotul Ieremi s-a urcat pe o motocicleta, chiar daca aceasta nu era inmatriculata, iar el nu avea permis de conducere, si a plecat la o plimbare.

La un moment dat, preotul a pierdut controlul directiei si a iesit cu motocicleta de pe sosea, izbinduse frontal de un trunchi de copac.

“Ieri, in jurul orelor 15, politistii din Grosi au fost sesizati prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier in localitatea Carbunari. La fata locului politistii au constatat ca un barbat in varsta de 41 de ani, care conducea o motocicleta pe strada principala din localitate, intr-o curba la dreapta, pierde controlul asupra directiei de deplasare si intra in coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. Totodata, politistii au constatat ca motociclistul nu detinea permis de conducere corespunzator categoriei si ca motocicleta este neinmatriculata”, se arata intr-o informare a IPJ Maramures.

Moartea parintelui Ieremi a fost anuntata si de Episcopia Ortodoxa Romana a Maramuresului si Satmarului.

“Preacucernicul Parinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul

Cu nespusa durere, dar cu nadejde in iubirea milostiva a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu ravna neobosita, Episcopia Ortodoxa Romana a Maramuresului si Satmarului anunta faptul ca Preacucernicul Parinte Adrian Marian Ioan Ieremi, pastorul credinciosilor din Parohia „Nasterea Maicii Domnului” din localitatea Carbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele vesnice, astazi, la varsta de 41 ani, in urma unui tragic accident rutier, care a avut loc in jurul orei 15.

La acest moment dramatic si de profunda intristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Romane a Maramuresului si Satmarului, Precucernicii Parinti slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii si colegii de la cele doua Institutii teologice baimarene, transmitem ganduri de compasiune si mangaiere familiei indurerate si greu incercate, doamnei preotese Mariana si fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei si Mihail-Stelian, rugand pe Hristos Domnul sa primeasca sufletul Parintelui intru Imparatia Sa cea vesnica.

Vom reveni in cel mai scurt timp cu detalii in ceea ce priveste Slujba Inmormantarii.

Dumnezeu sa-l ierte si vesnica sa-i fie pomenirea din neam in neam!

Biroul de Presa al Episcopiei Ortodoxe Romane a Maramuresului si Satmarului”. (V.E.)

Leave a Reply