Atmosfera de vacanta, in parcul din Iulius Town Timisoara: concert, filme, reprezentatii sportive si teatru de papusi (P)

Serile de vara sunt mai placute cand le imbini cu un concert, un film sau cu reprezentatii sportive in aer liber. Fa-ti planurile din timp si vino la Iulius Town sa ai parte de evenimente inedite, desfasurate in conditii de siguranta si cu respectarea masurilor de protectie si distantare fizica.


Joi, 13 august 2020, Shake Kvartett, cel mai spectaculos band de evergreens, ii asteapta pe timisoreni cu un „cocktail” muzical de vara.

Astfel, spectatorii vor fi delectati cu un show de exceptie prezentat de artistii maghiari Borbély B. Emília, Éder Enikő, Kiss Attila si Molnos András Csaba. Accesul la serata muzicala se face pe baza unei rezervari pe ticket@tm-t.ro.

In schimb, vineri si sambata ne antrenam impreuna cu reprezentantii World Class, care vor sustine demonstratii sportive. Ne vedem in Iulius Gardens, de la ora 9, pentru o sesiune de exercitii fizice.

Invitatia lansata de Iulius Town de a petrece serile de vara in compania filmelor bune a fost acceptata cu entuziasm de cinefilii timisoreni. In aceste conditii, Outdoor Cinema se instaleaza si in acest weekend in parcul Iulius Gardens, propunand filme interesante, vizionate sub cerul liber.

Vineri, sambata si duminica dam start distractiei de la ora 19, cu un Sunset Warm-up, si incheiem seara cu un film. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, pe baza invitatiilor obtinute online. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Tot in acest weekend, pasionatele de moda vor avea o surpriza. La etajul 1 din Iulius Mall se va desfasura Targul de bijuterii si accesorii fashion, iar amatoarele de shopping vor gasi numeroase articole, intr-o varietate de modele, gata sa se asorteze ţinutelor acestui sezon.

Si cafenelele din Iulius Town organizeaza seri tematice in fiecare weekend. Surprize culinare, live band sau DJ sunt doar cateva dintre atractiile pe care terasele le-au pregatit pentru tine, astfel incat iesirile in oras sa fie cu totul deosebite.

Ziua de duminica este dedicata copiilor. Astfel, de la ora 11, actorii de la Magic Oz vor pune in scena piesa de teatru „Ratusca cea urata”. Povestea spusa de marionete ii va implica pe cei mici in actiune si le va transmite si mesaje educative. Accesul este gratuit si se face in limita locurilor disponibile.

La toate evenimentele, pentru siguranta publicului se pastreaza distantarea fizica prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substante dezinfectante, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie.

In cazul in care conditiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o data ulterioara, ce va fi anuntata pe pagina de Facebook Iulius Town Timisoara. (I.P.)

 

Leave a Reply