ALERTA. Focarul de coronavirus de la Politia Rutiera Timis se extinde! Numarul agentilor testati pozitiv ar fi ajuns la 11

Tot mai multi politisti din cadrul IPJ Timis sunt depistati pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce sefii institutiei au hotarat, dupa primele doua cazuri, sa ignore focarul de Covid-19 si sa-si trimita agentii, in continuare, in strada.


Astfel, in doar doua zile, numarul politistilor testati pozitiv cu noul coronavirus a ajuns la 16, dintre care 11 doar la Politia Rutiera.

DSP Timis a anuntat ca la IPJ Timis exista un focar in supraveghere, deocamdata fiind confirmate doar 10 cazuri, desi, dupa cum reclama surse din interiorul Politiei Rutiere, numarul acestora ar fi mai mare.

In timp ce toata lumea astepta o asumare a situatiei de catre comisarul sef Florin Turnagiu, seful Serviciului Politiei Rutiere, acesta inca nu a recunoscut public ca o parte dintre subalternii sai sunt bolnavi si nu vor putea fi trimisi pe strada, pentru a interactiona cu participantii la trafic.

“Exista o revolta este in stare latenta, pentru ca unii politisti sunt revoltati ca au fost trimisi in strada, dupa testarea pozitiva a primilor agenti, fara sa fi trecut printr-un obligatoriu test epidemiologic. In cazul in care erau purtatori de Covid-19, puteau transmite infectia la alte persoane”, ne-a dezvaluit un lucrator din cadrul IPJ Timis.

In cazul sefului Biroului Rutier Timisoara, Alex Crucica, izolat la domiciliu 14 zile, partea buna este ca membrii familiei sale, care s-au mutat la rude pentru a-l lasa singur pe asimptomatic, au fost testati negativ la noul coronavirus. (V.E.)

Foto: arhiva

One thought on “ALERTA. Focarul de coronavirus de la Politia Rutiera Timis se extinde! Numarul agentilor testati pozitiv ar fi ajuns la 11

  1. Rușine! Și-au dat salarii de excelenta fiindcă au gestionat COVID19. Acum sa doneze acele salarii de excelenta celor care s-au îmbolnăvit. Cel mai infect inspectorat din tara fiindcă e condus doar de olteni!

Leave a Reply