Revenge Sale Reloaded la Iulius Town: discounturi de pana la 70% si premii la cumparaturi (P)

In acest weekend, la Iulius Town Timisoara ai sansa sa-ti reinnoiesti garderoba cu piesele must-have ale sezonului, sa te alegi cu cele mai originale accesorii si cu articole de incaltaminte in tendinte, in cadrul campaniei Revenge Sale Reloaded.


Te asteptam sa descoperi ofertele brandurilor, sa te bucuri de shopping si sa castigi premii la cumparaturi.

Daca te pregatesti de vacanta si iti doresti in bagaje piesele vestimentare care ti-au facut cu ochiul intregul sezon sau daca pur si simplu esti pasionat de moda, brandurile din Iulius Town Timisoara te asteapta cu preturi atractive.

Pe langa reduceri, in cadrul Revenge Sale Reloaded iti oferim sansa sa castigi premii care sa prelungeasca sesiunile de shopping.

Astfel, in perioada 14 – 16 august 2020, primii 500 clienti din fiecare zi care fac cumparaturi de minimum 150 de lei si vin la centrul de premiere, din zona Centrului Info, cu bonul fiscal, primesc instant un voucher cu o valoare de pana la 100 de lei si bauturi racoritoare.

House te intampina cu discounturi de pana la 77%, Escudo, Fannylux si Sofiaman au preturi reduse cu pana la 70%, Guess, Liu Jo si KVL by Kenvelo au oferte de pana la 60%, iar Nissa, Calzedonia, Stefanel, Viggo sau Mathilde afiseaza preturi injumatatite.

Include in itinerariul sesiunii tale de cumparaturi si alte branduri din Iulius Town, pentru cei mici si cei mari, si vei fi surprins cu discounturi incantatoare.

Oferte de pana la 60% vei gasi si pentru incaltaminte, astfel ca iti poti alege pantofii de vacanta preferati. Anna Cori, Tezyo, Musette sau Office Shoes sunt o parte dintre magazinele care te vor incanta cu promotiile lor estivale.

Si daca iubesti miscarea si petrecerea timpului in aer liber ai nenumarate motive sa vii la cumparaturi in Iulius Town, pentru ca New Era, Superdry, VGeneration, si Distinctive au preturi mai mici cu pana la 50%. Discounturi gasesti si la Hervis.

Copiii se pot bucura si ei de o varietate de articole la preturi cu pana la 70% mai mici la Noriel, reduceri cu pana la 50% la Chicco si oferte la Primigi, Dinoland, Next Kids sau Hippoland.

Tentante sunt si promotiile magazinelor cu bijuterii si ochelari, unde reducerile sunt de pana la 70% la Optiblu si pana la 50% la Meli Melo sau Edifice.

De asemenea, produsele cosmetice, care nu trebuie sa lipseasca din bagajul pentru un concediu reusit, au preturi de nerefuzat in magazinele de specialitate. Astfel, iti poti achizitiona produse mai ieftine cu pana la 70% la GNC Live Well, cu pana la 60% la Xpert Beauty, dar si alte locatii afiseaza discounturi atractive.

Lista reducerilor continua si in magazinele cu produse pentru casa, dar si la Carturesti, la Animax si la Kartoffel. Pentru a descoperi oferta completa acceseaza catalogul reducerilor pe www.iuliustown.ro. (I.P.)

Leave a Reply