Dezastru pandemic la Serviciul Politiei Rutiere Timis! 19 politisti testati pozitiv cu Covid-19, un singur agent a scapat neinfectat

Sindicalistii de la Europol au dezvaluit ca la Serviciul Politiei Rutiere din cadrul IPJ Timis au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus aproximativ 19 politisti, unul singur ramanand neinfectat.


Aceasta situatie de criza a determinat conducerea inspectoratului sa dea alarma si sa cheme la serviciu politistii aflati in concediu de odihna sau in zilele libere.

”A ramas un singur politist neinfectat la Serviciul Rutier Timis. Desi, pentru ministrul Vela, politistii nu sunt „in prima linie” se pare ca si noul virus indrazneste sa il contrazica intrucat, la nivelul IPJ Timis, in urma testarii politistilor din cadrul Serviciului Rutier, au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus un numar de aproximativ 19 politisti”, sustine Sindicatul Europol.

Sindicalistii sustin ca, in urma depistarii, politistii Serviciului Rutier Timis au fost fie internati, cei ce prezentau simptome, fie izolati, cei asimptomatici, iar contactele lor directe, din randul angajatilor IPJ Timis, au intrat in autoizolare la domiciliu si au facut testul Covid-19, asteptand rezultatul acestuia.

”Ca urmare a rezultatelor obtinute la testarea Covid-19, sefii IPJ Timis au fost nevoiti sa cheme politisti din concediu sau din libere pentru a putea asigura macar evenimentele rutiere, intrucat marea parte a politistilor erau din cadrul Serviciului Rutier.

Le dorim tuturor politistilor confirmati insanatosire grabnica, multa sanatate familiilor lor si dorim sa tragem un semnal de alarma pentru ministrul Vela si ii transmitem: „Desi tu nu stii, Noi suntem in prima linie!”, este mesajul celor din Sindicatul Europol. (V.E.)

Leave a Reply