Maria Grapini ii cearta parinteste pe sustinatorii lui Dominic Fritz, candidatul USR la Primaria Timisoara. “De unde o fi increderea intr-o persoana recent venita din Germania?”

Europarlamentara Maria Grapini ii cearta, intr-un mesaj postat pe Facebook, pe intelectualii Timisoarei care, ieri, intr-o scrisoare de solidaritate electorala, au declarat ca il sustin pe Dominic Fritz, candidatul USR Timis, in cursa pentru functia de primar al Timisoarei.


“Chiar asa? Intelectualii Timisoarei sustin o persoana straina de Timisoara, pentru a fi primar?

De unde o fi increderea intr-un om pe care nu l-au cunoscut, nu au vazut ceva concret facut de persoana recent venita din Germania?

Chiar sa nu mai existe nici un strop de obiectivism?

Acum vreo 15-20 de ani, o parte dintre acesti intelectuali făcuseră un portret robot a viitorului primar si puseseră pe primul loc conditia ca viitorul primar sa se fi nascut in Timisoara! De la o extrema la alta? Care o fi motivul?

Eu sper ca timisorenii sa voteze o femeie, medic, cu rezultate excepționale in administrarea spitalului Victor Babes! Doamne ajuta!”, este perdaful Mariei Grapini pentru semnatarii scrisorii de sustinere pentru neamtul Dominic Fritz.

Sunt vizati mai multi scriitori, arhitecti, artisti, doctori si cadre universitare din capitala Banatului, printre care Marcel Tolcea si Daniel Vighi, scriitori si profesori la Universitatea de Vest din Timisoara, Florian Mihalcea, presedintele Societatii Timisoara, criticul de arta Ileana Pintilie, fostul diplomatul Vasile Popovici si arhitectul Radu Mihailescu. (Mara Ion)

Leave a Reply