ALERTA. Politist de frontiera din Timisoara, ucis de Covid-19! Fiul sau este student la Medicina, in anul II

Un politist care-si desfasura activitatea in Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Jimbolia, din cadrul ITPF Timisoara, s-a stins din viata.


Duminica seara, inima politistului Cristian Vecea, in varsta de 43 de ani, a incetat sa mai bata. A lasat in urma doi copii, un baiat student la Medicina, in anul II, si o fetita de clasa I.

In urma cu cateva zile, a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, la Terapie Intensiva, unde starea lui s-a agravat. Virusul i-a atacat violent plamanii. Duminica seara, inima politistului, in varsta de 43 de ani, a incetat sa mai bata. Colegii au transmis un mesaj familiei lui Cristian Vecea.

Ne luam ramas bun de la colegul nostru Vecea Cristian in varsta de 43 ani din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Jimbolia – ITPF Timisoara, care a decedat, in aceasta seara, dupa ce, in urma cu doua saptamani, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Este al doilea deces in randul politistilor infectati cu virusul ucigas. dupa ce in luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost rapus. In urma acestuia au ramas o sotie indurerata si doi copii fara sprijin! Suntem alaturi de familia acestuia si-i transmitem sincere condoleante! Drum lin spre cer, colegule!”, este mesajul colegilor lui Cristian Vecea, transmis pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Va reamintim ca, la finele lunii iulie, la ITPF Timisoara, au fost confirmate mai multe cazuri de Covid-19, la Timisoara, la Sannicolau, dar si la Naidas, punct subordonat Timisului.

In acest moment, un focar activ de coronavirus este la IPJ Timis, unde 22 de politisti au fost confirmati cu Covid, iar alte cateva zeci sunt in izolare. (G.G.)

 

Leave a Reply