Descopera bijuteriile de poveste in noul magazin Teilor Exclusive, din Iulius Town (P)

Iulius Town a adaugat in portofoliul sau inca un concept-store premium. Teilor Exclusive este noua destinatie de shopping, dedicata celor care iubesc bijuteriile rafinate.


Colectiile se disting atat prin design inovativ, cat si prin finisajul exceptional al pieselor si reunesc bijuterii ce infatiseaza o varietate mare de stiluri create pentru orice ocazie.

Recent, Teilor Exclusive s-a deschis la parterul Iulius Town si propune colectii exclusiviste de bijuterii in serii limitate, inele de logodna, verighete atent selectate si o diversitate de piese pentru ea si el.

Fiecare bijuterie propusa poarta o semnificatie deosebita sau are prinsa in montura pietre pretioase extrem de rare.

Diamantele sunt amfitrioanele noului concept-store, insotind aproape de fiecare data ametistele, smaraldele, safirele, tanzanitele si toate celelalte pietre veritabile, cu un colorit deosebit.

De altfel, pietrele care stralucesc in monturile bijuteriilor Teilor Exclusive sunt 100% naturale, iar proprietatile lor uimitoare se reflecta in claritatea si nuantele lor perfecte.

Incepand cu perle tahitiene, safire sau rubine, pana la o varietate larga de pietre semipretioase, precum turmalina verde, topaz London Blue, piatra lunii, ochi de tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, garnet, agate ori onix, elementele care definesc bijuteriile premium cuceresc prin eleganta lor.

Noua locatie isi intampina clientii intr-un spatiu prietenos, cu tonuri calde, reprezentativ pentru stilul elegant pe care il promoveaza. Piesele expuse se regasesc in colectiile rafinate si discrete sau imprevizibile si spectaculoase, care au consacrat marca Teilor.

Pornind de la ideea ca o bijuterie trebuie sa fie autentica, durabila si sa ii poarte pe clienti intr-o lume plina de emotii si senzualitate, Teilor a pus accent, inca de la infiintarea sa, de acum mai bine de 20 ani, pe calitatea produselor si a serviciilor pe care le ofera.  In prezent, detine o retea de peste 40 de magazine la nivel national, in principalele orase din tara, un magazin in Sofia si unul in Varsovia. (I.P.)

 

Leave a Reply