FOTO. Reciclare transformata in arta! Descopera tablouri ingenioase, confectionate din doze de aluminiu, la Iulius Town (P)

Te-ai gandit vreodata ca doza din care tocmai ai terminat sucul poate deveni o opera de arta? Vino in Iulius Town sa vezi cum recipientele din aluminiu prind o alta forma si, totodata, capata un alt rol, in mana unor artisti romani!


Pana sambata, 05 septembrie 2020, in Atriumul din Iulius Mall sunt expuse tablouri ingenioase, confectionate din doze de aluminiu.

Zana Reciclina, portretul lui Salvador Dali, Poem Dadaist sau reinterpretarea operei „Sarutul” sunt cateva dintre piesele exceptionale realizate de artisti romani din toata tara.

Pentru a atrage atentia asupra importantei dozelor de aluminiu, Asociatia Alucro organizeaza astfel de expozitii iesite din tipare. Tablourile au fost alese in urma concursului national Can Art&Design Festival.

Vino la Iulius Town sa vezi cum poti recicla dozele din aluminiu intr-un mod special si descopera expozitia 100% ecologica! (I.P.)

 

Leave a Reply