Jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara, actiune in pietele din Arad pentru combaterea comertului cu produse de contrabanda

Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara si Directia Regionala Vamala Timisoara au desfasurat miercuri, 26 august a.c., o actiune in cooperare, pentru combaterea comertului cu produse de contrabanda.


“Pe timpul actiunii, ce a avut loc in zona a doua piete din municipiul Arad, au fost depistate trei persoane care comercializau, in mod ambulant, pachete cu tigari de diferite marci, despre care exista suspiciunea ca provin din activitati de contrabanda”, ne-a transmis col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice a Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate si au ridicat 244 pachete cu tigari netimbrate sau timbrate necorespunzator, gasite asupra acestora.

Produsele oferite spre comercializare ilicita au fost predate Directiei Regionale Vamale Timisoara in vederea luarii masurilor ce se impun.

Leave a Reply