Un medic din Timisoara a decedat de Covid-19, la doar 3 saptamani de la infectare. “Un eveniment oribil ce ne loveste pe toti ca un traznet”, anunta managerul Spitalului Judetean din Timisoara

Un medic in varsta de 44 de ani, asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara, a decedat la aproape trei saptamani dupa ce s-a infectat cu Covid-19.


Dr. Cristian Milicin, medic primar de recuperare, balneologie și medicina fizica, era internat in stare grava la sectia ATI a Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara.

Tragicul eveniment a fost anuntat de Raul Patrascu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta Judetean Timisoara, care spune ca decesul tanarului sau coleg de breasla este inca un avertisment pentru cei care nu cred in existenta virusului ucigas.

”A decedat domnul asistent universitar dr. Cristian Milicin, un medic tanar, de doar 44 de ani, care activa in propria clinica, din cauza COVID-19, infectat in urma cu mai putin de trei saptamani. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic si sanatos, mereu dispus sa ajute pe cei din jur.

E un eveniment oribil ce ne loveste pe toti ca un traznet si inca un mesaj pentru acei inconstienti care nu „cred” in acest virus nemernic. Intreg colectivul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” Timisoara este alaturi de familie. Sincere condoleante din partea tuturor. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, este mesajul de adio al managerului de la Spitalul Judetean Timisoara. (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply