PE SURSE. Fostul sef al DNA Timisoara, mai puternic decat Covid-19! Procurorul Adrian Golban a fost “atacat” de noul coronavirus, dar s-a insanatosit rapid

Transferat la Parchetul MIlitar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara, inca din 3 iulie 2020, fostul procuror sef al DNA Timisoara, Adrian Golban, a dezvaluit ca a fost bolnav de Covid-19, dar a reusit sa invinga virusul ucigas.


Dezvaluirea vine in premiera pentru Impact Press, dupa ce ziarul nostru a scris, ieri, ca mai multi procurori antimafia si politisti judiciaristi din Timisoara au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, dupa audierea a trei suspecti dintr-un dosar, printre care s-a aflat si un bolnav asimptomatic.

Adrian Golban a contactat virusul in urma cu aproape o luna, cand isi desfasura activitatea la Parchetul MIlitar, insa a reusit sa se insanatoseasca dupa cele 14 zile de izolare la domiciliu.

In conditiile in care procurorii lucreaza cu politisti judiciaristi, iar in ultima vreme au fost raportate cazuri de imbolnaviri atat la Politia de Frontiera Timisoara, cat si la IPJ Timis sau la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate, este clar ca magistratii sunt supusi riscului facil de a se infecta cu noul coronavirus… (G.I.)

Leave a Reply