BREAKING. Seful Politiei Romane si-a anuntat demisia din functie! Chestorul Liviu Vasilescu a fost implicat in scandalul negocierilor de taina cu capii clanului Duduianu

Chestorul Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane, a anuntat marti, 1 septembrie, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functie.


Aceasta decizie vine la doar cateva zile dupa declansarea scandalul negocierilor de taina cu o parte din liderii lumii interlope din Bucuresti, Liviu Vasilescu fiind unul dintre capii politiei care au discutat in noaptea de 8/9 august cu membrii clanului Duduianu.

“Va rog sa imi permiteti ca de astazi sa ma retrag din functia de inspector general al politiei romane, sa raman ofiter de politie si sa imi indeplinesc sarcinile care imi vor fi incredintate. Am constatat un atac mediatic concertat asupra Politiei Romane si MAI intr-un moment in care tara are nevoie de liniste si conjugarea tuturor eforturilor pentru protejarea cetatenilor”, a spus chestorul Vasilescu. (V.E.)

UPDATE! Noul sef interimar al Politiei Romane este chestorul Eduard Miritescu, care, din ianuarie 2020, este imputernicit pe functia de adjunct al inspectorului general al IGPR.

Leave a Reply