Zona food court, restaurantele si cafenelele din Iulius Town Timisoara s-au redeschis! VEZI unde poti incerca experiente gastronomice deosebite (P)

Daca iti place sa „calatoresti” prin intermediul experientelor culinare si sa degusti preparate inedite din diverse colturi ale lumii, vino sa te bucuri, dupa o lunga perioada de timp, de oferta bogata si atmosfera primitoare a restaurantelor si cafenelelor din Iulius Town Timisoara! Toate locatiile sunt pregatite sa te intampine cu responsabilitate si masuri de siguranta!


Ti-a fost dor de o masa la restaurantul preferat alaturi de cei dragi? Te poti bucura din nou de o cina speciala sau de o gustare delicioasa in restaurantele si cafenelele din Iulius Town. Ai prilejul sa descoperi bucataria italiana, libaneza, americana, asiatica, mexicana, englezeasca sau pe cea traditionala.

Siguranta ta este pe primul loc, iar Iulius Town a implementat un pachet complet de masuri de distantare fizica si de protectie. Calitatea aerului este foarte importanta, astfel ca sistemul de ventilatie functioneaza cu un procent de 100% aer proaspat, fara recirculare.

In plus, mesele sunt dezinfectate dupa fiecare client si sunt amplasate la o distanta de cel putin doi metri, personalul poarta echipament de protectie, poti imparti masa cu maximum inca cinci prieteni si ai la dispozitie facilitati pentru igienizarea mainilor.

La Iulius Town Timisoara te poti desprinde de agitatia urbana si sa te delectezi cu o incursiune culinara oferita de varietatea celor peste 25 de restaurante din zona food court. Pentru siguranta clientilor, capacitatea de locuri a fost injumatatita si mesele rearanjate, asigurand o distantare optima.

Ai cel putin cinci motive sa iei masa in oras! Atmosfera vibranta, specialitatile apetisante, compania prietenilor, servirea impecabila, in siguranta. Poti incepe ziua cu Neata Omelette Bistro, iar de la Tucano Coffee, Manufaktura, Starbucks, Garage Cafe si Ted’s Coffee iti poti lua doza de energie, intr-un ambient prietenos. In Iulius Mall, dimineata prinde arome la Ginkgo Caffe, Segafredo si cofetaria Timeea.

Fenice Palas iti propune o atmosfera vibranta si delicii libaneze, Daily te asteapta cu pizza proaspat scoasa din cuptor si gelato cremoasa, iar pentru preparate internationale, destinatia este @Fabrika. Specialitati italiene savurezi la C-House Milano si Atmosphere Cuccina & Bar, iar preparate inspirate din gastronomiile lumii se servesc la Select Bistro Café, Sova’s si Lexico.

Daca pofta te trimite catre bucataria bunicii, trebuie sa intri la Ana Lugojana, iar daca iubesti gusturile asiatice, Noodle Pack are exact ce-ti doresti. Acum poti savura in interior si burrito Taco Bell.

In continuare, te poti bucura de ultimele zile calduroase si pe terasele restaurantelor, cafenelelor si a food court-ului din Iulius Town, unde poti imbina perfect experientele gastronomice deosebite cu momentele de relaxare. (I.P.)

Leave a Reply