Procuror militar din Timisoara avansat pe o functie importanta in cadrul Parchetului General, Sectia Perchetelor Militare! VEZI cine va prelua conducerea Parchetului Militar din Timisoara

Avansare importanta pentru prim-procurorul Parchetului Militar Timisoara! Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, in sedinta de ieri, 3 septembrie, delegarea in functia de procuror militar sef al Serviciului de cooperare judiciara si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia Parchetelor Militare, incepand cu data de 15.09.2020, a procurorului Radu Gheorghe Ilina, in prezent delegat prim-procuror militar al Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara.


Incepand cu aceeasi data, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat ca la conducerea Parchetului Militar din Timisoara sa fie promovat, cu delegatie, pana la ocuparea functiei prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni, procurorul militar Mihai Adrian Iordache, in prezent sef Sectie urmarire penala in cadrul aceleiasi unitati de parchet. (G.I.)

Leave a Reply