Politistul Valer Kovacs a iesit la “vanatoare” de cocalari si pilosi, pe autostrada Vestului. “Intersecteaza-i, Doamne, cu acest radar minunat si ii voi transforma, imediat, in pietoni!”

Aflat in misiune cu radarul, pe autostrada A1, politistul Valer Kovacs le transmite un avertisment cocalarilor si pilosilor care circula cu viteze astronomice, punandu-i in pericol pe ceilalti participanti la trafic.


Fostul agent de la IPJ Timis – care a fost vanat, la randul lui, de inspectorul sef Alin Petecel – reafirma faptul ca scopul politistului este prevenirea, nu amendarea cu orice pret, si spune ca toti cei care se vor intersecta cu radarul sau, astazi, pe autostrada Vestului, avand viteze peste limita legala, vor fi transformati in pietoni.

Iata mesajul postat de agentul sef Valer Kovacs, vicepresedintele regional al Sindicatului National al Politistilor din Romania DECUS, pe pagina sa de Facebook:

“Viata are intotdeauna prioritate! Da-mi Doamne puterea necesara sa pot “transforma” din soferi, in biciclisti si pietoni, pe toti cocalarii si pilosii, indiferent de statutul detinut in aceasta societate, pe care “zboara” pe aceasta autostrada cu viteze astronomice de peste 200 km/h, pe toti “soferii de raliu” inconstienti, care pun in pericol viata celorlalti participanti la trafic ce conduc regulamentar.

Scopul meu, nu este sa dau amenzi fara numar. Scopul meu este sa salvez cat mai multe vieti omenesti de inconstientii care pun in pericol siguranta traficului rutier. Intersecteaza-i, Doamne, cu acest radar minunat si ii voi “transforma” imediat in pietoni.

Voi aplica avertismentele scrise cu suspendarea dreptului de a conduce, in conditiile prevazute de lege. Scopul meu este prevenirea! Dumnezeu sa ne ajute pe toti”, este mesajul politistului catre participantii la trafic cu exces de adrenalina… (G.I.)

Leave a Reply