Trei zile aniversare la Iulius Town: Vita de Vie si The Mono Jacks vor concerta la Picnic in my Town (P)

Pentru a marca un an de la inaugurare, Iulius Town a pregatit cel mai tare picnic din oras, cu muzica, street food festival si diverse activitati. La eveniment, Vita de Vie va imparti „praf de stele”, iar The Mono Jacks vor spune „1.000 de DA” pentru fiecare experienta inedita de la Iulius Town, din ultimele 365 de zile.


Surprizele nu se opresc aici, iar detalii gasesti pe Picnic in my Town.

Iulius Town organizeaza o aniversare de poveste la un an de la inaugurare, in perioada 11 – 13 septembrie 2020. Cu aceasta ocazie, timisorenii sunt asteptati la Picnic in my Town, un eveniment cu vibe de festival, ce va reuni muzica de calitate, mâncare buna, poveste, emotie, oameni frumosi si premii.

Sambata, 12 septembrie 2020, de la ora 21, Vita de Vie ii astepta in Iulius Gardens pe timisoreni cu un concert dinamic si plin de energie.

Publicul va fi purtat prin zone muzicale de alternative rock si hardcore si va putea fredona piese cunoscute. In plus, duminica, 13 septembrie, de la ora 19, pe scena vor urca The Mono Jacks, care vin sa puna emotiile pe note. Astfel, cei prezenti vor putea asculta povesti despre iubire si sanse ratate, dar si despre perseverenta si daruire.

Suprizele nu se opresc aici, asa ca, pe langa concerte, pofticiosii se vor putea delecta cu preparate delicioase in zona de street food, chef Foa va oferi sfaturi culinare si va pregati o uriasa prajitura Pavlova, copiii vor avea parte de o multime de activitati distractive, iubitorii de strand-up comedy vor rade impreuna cu Natanticu si Alex Zob, iar magazinele din Iulius Mall au pregatit reduceri exclusive.

De asemenea, clientii vor fi rasplatiti cu peste 3.000 de premii instant. Pentru mai multe detalii urmareste-ne pe pagina de Facebook a Iulius Town  si pe pagina dedicata evenimentului Picnic in my Town.

La toate evenimentele, pentru siguranta publicului, se pastreaza distantarea fizica, sunt asigurate substante dezinfectante, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie. (I.P.)

 

Leave a Reply