Un tanar de etnie tiganeasca, dosar penal pentru vanzarea de parfumuri contrafacute. A fost depistat pe o strada din Timisoara, de un echipaj de jandarmi de la Gruparea Mobila Timisoara

Un tanar de etnie tiganeasca a fost prins pe o strada din Timisoara, de un echipaj de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara, in timp ce oferea, spre comercializare ambulanta, sticlute cu parfum contrafacut.


Aceasta a fost observat, sambata, 5 septembrie a.c., in parcarea unui centru comercial situat in strada Divizia 9 Cavalerie din Timisoara, in timp ce oferea trecatorilor recipiente din sticla ce aveau, in continut, un lichid cu miros specific de parfum si care purtau numele unor marci consacrate.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un barbat in varsta de 22 de ani, cu domiciliul in judetul Mehedinti.

“S-au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere faptul ca „punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare” constituie infractiune, prevazuta si sanctionata de Legea nr. 84/1998 republicata”, ne-a transmis col. Emilia Finata, ofiterul de presa al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Cele 10 recipiente cu parfum contrafacut gasite asupra persoanei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. (I.P.)

Sursa foto: facebook

Leave a Reply