Picnic in my Town: chef Foa si editie speciala de street food festival (P)

La aniversarea unui an de la inaugurare, Iulius Town pregateste trei zile de picnic urban cu multe surprize. Si pentru ca suntem pasionati de tot ceea ce inseamna mancare buna, am pregatit un concept yummy de street food festival.


Chef Foa iti va oferi sfaturi culinare si va pregati o uriasa prajitura Pavlova. Pe langa mancarea delicioasa, te vei putea bucura si de muzica live, stand-up comedy, ateliere pentru copii, reduceri si mii de premii. Detalii gasesti pe Picnic in my Town.

Iulius Town organizeaza o aniversare cu multe surprize la un an de la inaugurare, in perioda 11 – 13 septembrie 2020.

Astfel, timisorenii sunt asteptati la Picnic in my Town, un eveniment cu preparate delicioase, facute din cele mai proaspete ingrediente, muzica de calitate si activitati pe care nici un gurmand nu ar trebui sa le rateze.

De vineri pana duminica aromele ispititoare vor cuprinde Iulius Gardens. Ce puteţi savura? Evident, burgeri suculenti, pizza proaspat scoasa din cuptor, tacos gustosi, mancare greceasca si asiatica aromata si faimoasele waffles belgiene.

Doza de vitamine o puteti lua de la truck-urile cu fresh-uri si cafea, iar paharul de sampanie aniversara de la Prosecco Van. In plus, cunoscutul chef Foa va pregati cea mai mare Pavlova aniversara, care va fi impartita cu publicul.

Pe langa mancarea delicioasa si atmosfera de festival, in cadrul Picnic in my Town, iubitorii de stand-up comedy vor rade impreuna cu Natanticu si Alex Zob, copiii vor avea parte de o multime de activitati distractive, Vita de Vie si The Mono Jacks vor incanta publicul cu melodii celebre, iar magazinele din Iulius Mall au pregatit reduceri exclusive. 

De asemenea, clientii vor fi rasplatiti cu peste 3.000 de premii instant si vor face cunostinta cu mascota Iulius Town. Pentru mai multe detalii urmareste-ne pe pagina de Facebook a Iulius Town si pe pagina dedicata evenimentului Picnic in my Town.

La toate evenimentele, pentru siguranta publicului, se pastreaza distantarea fizica, sunt asigurate substante dezinfectante, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie. (I.P.)

 

Leave a Reply