Proiectul SIA VEST merge mai departe! CCIA Timis sprijina si monitorizeaza activitatea celor 23 de start-up-uri infiintate in cadrul proiectului (P)

In calitate de partener lider al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale”, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis continua sa sprijine si sa monitorizeze activitatea celor 23 de start-up-uri infiintate in cadrul proiectului, beneficiare ale finantarii nerambursabile.


In ciuda dificultatilor intampinate in contextul situatiei generate de noul coronavirus, dupa primirea ultimei transe a subventiei, firmele au reusit sa deruleze cu succes activitatile si sa mentina numarul de angajati, conform indicatorilor asumati prin planul de afaceri.

In aceasta perioada, eforturile CCIA Timis s-au concentrat cu prioritate asupra sustinerii si indrumarii acestor firme aflate la inceput de drum, prin masuri menite sa atenueze impactul socio-economic provocat de pandemie si sa faciliteze revenirea la normalitate.

Cele 23 de firme activeaza in urmatoarele domenii: IT&C, inregistrari audio-video, productie cinematografica, editare-tiparire, activitati fotografice, productie de mobilier, procesare sucuri naturale, restaurante, comert, consultanta in afaceri, organizare evenimente, servicii de coafura, constructii.

Reamintim ca Proiectul SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale (Cod My Smis: 105255) este derulat de CCIA Timis in parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L. si vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca prin crearea si sprijinirea dezvoltarii de noi afaceri in Regiunea Vest care sa conduca la crearea de noi joburi. Grupul tinta este format din persoane care doresc sa infiinteze o afacere nonagricola in mediul urban si care au domiciliul in unul din cele patru judete ale Regiunii Vest.

Nota: Informatii suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela Buzatu – Manager de proiect. Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Leave a Reply