Focar de Covid-19 la o directie de sanatate publica! Patru angajati care lucrau in laborator, internati in spitalul de boli infectioase

La Directia judeteana de Sanatate Publica (DSP) Constanta a fost inregistrat, miercuri, un focar de COVID-19, dupa ce patru angajate au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 si au fost internate la Spitalul de Boli Infectioase Constanta, a anuntat directorul executiv al institutiei, Cristina Schipor.


Potrivit sursei citate, cele patru persoane infectate cu SARS-CoV-2 lucreaza in laboratorul de analize al DSP si pozitivarea la virus a fost detectata in urma testelor periodice pe care le efectueaza personalul institutiei.

“Angajatele lucrau in laborator, toate cele patru cazuri sunt asimptomatice, iar starea lor de sanatate este buna, activitatea institutiei nefiind afectata”, a declarat Cristina Schipor.

Sefa DSP Constanta a mai precizat ca au fost luate masurile necesare carantinarii rudelor angajatelor depistate pozitiv si, de asemenea, a fost initiata ancheta epidemiologica pentru a afla sursele de infectare. (G.G.)

 

Leave a Reply