S-a deschis primul magazin home&deco din Romania al brandului coreean Ximi Vogue, in Iulius Town Timisoara (P)

De curand, portofoliul de branduri al Iulius Town a fost completat de Ximi Vogue, retailer international de articole pentru casa, accesorii, cosmetice si bijuterii. Acesta a deschis, recent, primul magazin din Romania si se adreseaza celor care doresc sa-si puna amprenta personala asupra caminului lor si sa fie mereu in pas cu cele mai noi tendinte.


Timisorenii pasionati de decoratiuni interioare si cei care iubesc sa isi accesorizeze tinutele cu articole iesite din tipare sunt asteptati la Ximi Vogue, de la parterul Iulius Mall.

Clientii gasesc in noul magazin o gama variata de articole pentru uz casnic potrivite oricarei case si stil, jucarii ce vor deveni cei mai buni prieteni ai copiilor, instrumente si accesorii cosmetice care sa te ajute sa ai mereu un look impecabil, bijuterii si posete deosebite.

Produsele au preturi accesibile, incanta prin accentele moderne, uneori excentrice, si pot reprezenta cadoul ideal pentru cei dragi.

Oferta magazinului este completata de articole de papetarie, de baie si diverse alte obiecte necesare intr-un camin. Brandul isi gaseste inspiratia in natura si doreste sa stabileasca un echilibru intre nevoile mediului si cele ale oamenilor. Astfel, XIMI Vogue pledeaza pentru produse eco-friendly.

Ximi Vogue a deschis primul magazin in 2015 in Coreea, in prezent detinand un total de peste 1.600 de magazine in toata lumea. In Romania, Ximi Vogue a inaugurat primul magazin la finalul lunii august, in Iulius Town si doreste sa-si extinda reteaua si in alte orase. (I.P.)

Leave a Reply